Αξίζει να διαβάσεις τα εξής βιβλιαράκια πριν φύγεις από αυτό το σάιτ. Μάθε για την σωτηρία σου, πίστεψε και δέξου το δώρο της σωτηρίας και της αιώνιας ζωής !

Για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για την σωτηρία του , την αιώνια ζωή και τον μοναδικό τρόπο που μπορεί να έχει κάποιος αιώνια ζωή και ειρήνη με τον θεό του προτείνω θερμά και ανεπιφύλακτα να διαβάσει προσεκτικά και με ανοικτή και ειλικρινή καρδιά τα παρακάτω εντυπάκια που αν και είναι σε μορφή κόμικς φανερώνουν την αλήθεια του Θεού με πολύ ξεκάθαρα τρόπο: 

Αυτή ήταν η ζωή σου ! (Γι’ αυτούς που πιστεύουν ότι όλα τελειώνουν εδώ και όλα τελειώνουν με τον θάνατο του ανθρώπου. Ο Ιησούς Χριστός όμως και η Αγία Γραφή μας μιλάνε για μια άλλη πραγματικότητα που συναντάμε όταν φεύγουμε από αυτήν την ζωή που κατά την γνώμη μου κανένας άνθρωπος δεν θα έπρεπε να αγνοεί !)

http://tinyurl.com/y8wuz6yw

——

Το μεγάλο Ταξίδι . (Μήπως νομίζεις ότι είσαι ακόμα αρκετά νέος και έχεις χρόνο να μετανοήσεις ; Τότε διάβασε με προσοχή αυτό το εντυπάκι)

http://tinyurl.com/yar9kky8

—————

Μονόδρομος.  ( Άλλοι αγγίζονται από την αλήθεια και άλλοι προτιμούνε να πηγαίνουν με τους πολλούς ακόμα και αν ο δρόμος οδηγεί στην καταστροφή. Κάποιος είπε ότι μόνο τα ζωντανά ψάρια έχουν την δύναμη να πηγαίνουν ενάντια στο ρεύμα , και μόνο αυτοί που έχουν τον Ιησού Χριστό στην καρδιά τους μπορούν να λένε όχι στην αμαρτία )

http://tinyurl.com/y88zckvu

—————

Ο μπαμπάς. (Για όσους πιστεύουν ότι ο άνθρωπος προέρχεται από τα ζώα και ότι αυτό έχει αποδειχτεί «επιστημονικά»)

http://tinyurl.com/y95xwnus

—————

Δημιουργός ή ψεύτης; ( Τελικά ο Ιησούς είναι ο Δημιουργός του κόσμου και άρα και ο δικός σου Δημιουργός ή είναι απλά ο μεγαλύτερος ψεύτης που πέρασε από την γη ; Πρέπει να διαλέξεις ! ο Ιησούς Χριστός έκανε τέτοιες διακηρύξεις για τον εαυτό του που δεν σε αφήνει να επιλέξεις να πιστεύεις κάτι άλλο. Πρέπει να διαλέξεις τι θα θεωρείς ότι ήταν ο Ιησούς : Δημιουργός ή ψεύτης ;

http://tinyurl.com/ycaj2s8g

—————

Αν όμως έχετε αμφιβολία αν η Αγία Γραφή και τα κείμενα της είναι αξιόπιστα και έχουν ιστορικές απόδειξες και τεκμηριωμένες αλήθειες αξίζει να διαβάσετε (ή να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας) το παρακάτω βιβλίο

[ Τα κείμενα της Καινής Διαθήκης. Είναι αξιόπιστα άραγε;] Του καθηγητή Πανεπιστημίου F.F.Bruce (98 σελίδες)

https://tinyurl.com/59fv7zwv

ή στο

https://drive.google.com/file/d/19Fge2Zmrw4tvkdyTqI2J0nJdaFmQnpPq/view?usp=sharing

——————————————————————————————————————-

Αλλά αξίζει να διαβάστε (ή να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας) και την πολύ καλή έρευνα και διαλεκτική λογική σκέψη του πρώην άθεου και ερευνητή του Θεού δημοσιογράφου LEE STROBEL και νυν υπέρμαχο της χριστιανικής πίστης.

[ Υπόθεση Ιησούς: Τα επιχειρήματα υπέρ ] (Από το γνωστό Αμερικάνο δημοσιογράφο και ερευνητή LEE STROBEL: Κάτοχος Μaster από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Yale και βραβευμένος δημοσιογράφος του Chicago Tribune (384 σελίδες)

https://tinyurl.com/yumk36h4 ή στο

https://drive.google.com/file/d/0BxqNuroMBjiYWFptaVVPSTZxaU0/view?usp=sharing&resourcekey=0-PkG_AMy77P0B5YPLPGiDFw